Saucraft Oy ja Motocraft on valinnut yhteistyökumppanikseen täysin kotimaisen palveluntarjoajan Innovoice Oy:n, jolle on myönnetty kotimaisuudesta kertova  Avainlippu-merkki.

Osamaksulla joustavuutta yllättävien menojen hoitamiseen!

Maksamalla osamaksulla saat joustoa niin jokapäiväisten hankintojesi kuin yllättävienkin menojen maksamiseen aina 5000 euroon asti. Saat aina vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa ja voit itse päättää sinulle sopivan maksuajan. Osamaksun laskut toimitetaan sinulle kerran kuukaudessa kotiin postitse tai sähköpostitse.

Osamaksu tehdään myyjäliikkeessä asioidessasi tai voit myös pyytämällä saada osamaksun etukäteen sähköisesti hyväksyttäväksi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä kauppa ja maksutapa niin saat valintasi mukaan tekstiviestitse tai sähköpostitse linkin verkkoportaalin, jossa pääset hyväksymään osamaksun tiliehdot. Huomaathan, että tiliehtojen hyväksynnän yhteydessä sinun pitää tunnistautua esim. verkkopankkitunnuksilla. Kun olet hyväksynyt osamaksun tiliehdot, siirtyvät ostoksesi osamaksutilille.


OSAMAKSUTILI JA KUSTANNUKSET:

Osamaksua varten sinulle avataan osamaksutili (tililuotto), jonka kuukausittainen minimilyhennys on 5 % avoinna olevasta saldostasi, kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa. Voit halutessasi maksaa minimilyhennystä suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Jos sinulla on entuudestaan voimassa oleva osamaksutili yhdistyvät uudet ostoksesi olemassa olevalle tilillesi, jolloin saat kaikista ostoksista yhden laskun kuukausittain.

Osamaksutilin avausmaksu: 0,00 €

Osamaksutilin luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk

Osamaksutilin vuosikorko: 15 % + korkolain (633/1982) mukainen puolivuosittain tarkistettava viitekorko, kuitenkin enintään yhteensä 20 %.

Lainakorko lasketaan käytetyn luoton perusteella ja veloitetaan kuukausittain.

Esimerkki:
Kun maksat 1000 € luoton 12kk tasaerin on kuukausierä 95,53 €, todellinen vuosikorko 29,34 % ja maksettava kokonaismäärä 1146,41 €, josta luottokustannusten osuus on 146,41 €. Todellinen vuosikorko on laskettu enimmäiskorolla.

Hae luottopäätös kätevästi ennakkoon alla olevan työkalun avulla! Luottopäätös toimitetaan sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. Vastauksen yhteydessä saat myös esimerkkejä tarjolla olevista maksuvaihtoehdoista. Kun luottopäätös on puoltava lähetämme myyjäyritykselle asiasta tiedon (asiakkaan nimi, puhelinnumero ja sähköposti) sähköpostitse.


Tililuoton ehdot

Tililuoton myöntää ja hallinnoi
Riverty Finland Oy (PL 414, 00101 Helsinki).

Osamaksu edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Yli 3000 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää.

Tutustu tarkemmin tililuoton ehtoihin osoitteessa: www.innovoice.fi/tililuotto